VlogPiet's Bingo in Almere Buiten: win bingoboekjes! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 nov 2017 om 13:17 uur - Laatste update: 27 nov 2017 om 13:31 uur

VlogPiet’s Bingo in Almere Buiten: win bingoboekjes!

Geschreven door (volgen?)

Op vrijdagavond 1 december houdt VlogPiet bij Café Het Steegje in Almere Buiten zijn eigen bingo en jij kunt bingoboekjes winnen!

Vanaf 19.30 uur kun je aanschuiven om vervolgens gezellig mee te bingoën. Muziek (door DJ Jeroen Hamer), Zwarte Pieten en strooigoed is aanwezig, net zoals drankjes en hapjes!

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat de goedheiligman zelf misschien zelf ook nog even langskomt..

Win bingoboekjes!

Almere Nieuws mag 2×2 bingoboekjes weggeven waarmee je de hele avond lekker kunt bingo’en en kans kunt maken op vele prijzen!

Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je Almere Nieuws volgt op Facebook (klik hier) en ons Facebookbericht (klik hier) deelt! — Let op dat je gedeelde bericht op de privacy-instelling ‘openbaar’ moet staan, anders kunnen wij niet zien dat je meedoet aan de actie. ☺

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Een bingoboekje kost aan de deur 10 euro waarmee je kans maakt op verschillende (troost)prijzen en de hoofdprijs: een weekendje weg voor twee personen!

Meer informatie over de bingo is beschikbaar bij het Facebookevent.

Zwarte Piet Kierewiet en VlogPiet: beide aanwezig bij de bingo komende vrijdag.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.