[Foto's + video] VlogPiet's Bingo in Almere Buiten druk bezocht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 02 dec 2017 om 11:02 uur - Laatste update: 02 dec 2017 om 14:16 uur

[Foto’s + video] VlogPiet’s Bingo in Almere Buiten druk bezocht

Geschreven door (volgen?)

Foto's gemaakt door: Patrick Moses Fotografie

De eerste editie van VlogPiet’s Bingo welke vrijdagavond werd gehouden bij Café Het Steegje in Almere Buiten, is druk bezocht.

Nog voordat de inloop was begonnen waren er simpelweg geen vrije stoelen meer over“, vertelt VlogPiet die de bingo leidde.

Volgens VlogPiet krijgt de bingo volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid een vervolg: “We zien dat het vanavond stormliep bij de bingo en hebben enthousiaste reacties ontvangen over de bingo bij Het Steegje, misschien doen we volgend jaar wel op twee dagen een bingo met nog meer prijzen.

Naast VlogPiet en Zwarte Piet Kierewiet kwam Sinterklaas zelf ook nog even langs met meerdere Pieten.

Prijzen

Er waren vrijdagavond verschillende prijzen te winnen: van kleine prijsjes als chocoladeletters en een sneeuwbol tot een frituurpan, messenset, bakplaten en een pizzaoven.

De hoofdprijs, een midweek weg per luxe touringcar naar Düsseldorf om vervolgens een cruise te beleven over de Rijn, werd gewonnen door de 10-jarige Thygo Schilp.

Video

Foto’s

Een vlog over de bingo is binnenkort te zien op de Facebookpagina van VlogPiet.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.