Kerstcircus in Almere Buiten - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 dec 2017 om 09:00 uur - Laatste update: 13 dec 2017 om 11:04 uur

Kerstcircus in Almere Buiten

Geschreven door (volgen?)

Van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari staat er bij het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten een kerstcircus opgesteld.

Circus Bossle biedt deze kerstperiode een gevarieerd familieprogramma met een heerlijk verwarmde en sfeervolle aangeklede circustent.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese hengsten de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, ezels, alpaca’s, koeien en zelfs een dressuur met dwerggeitjes“, aldus een woordvoerder van het circus.

Acts

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor in kerstsfeer maken de ambiance compleet.

Op beide kerstdagen wordt er om 13.00 en 16.00 uur een voorstelling gespeeld, Op alle andere dagen begint de voorstelling om 16.00 uur, op de zondagen 14.00 uur.

Meer informatie is beschikbaar op de website en Facebookpagina van Circus Bossle.

Foto door: Sena Entertainment Group

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.