Winter Village Almere dit weekend van start op Forum in Almere Stad - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 17 dec 2017 om 09:43 uur - Laatste update: 17 dec 2017 om 09:43 uur

Winter Village Almere dit weekend van start op Forum in Almere Stad

Geschreven door (volgen?)

Foto door: Winter Village

Sinds zaterdag tot en met zaterdag 13 januari staat het Forum in Almere Stad in het teken van Winter Village. Tijdens deze periode wordt het plein omgedoopt tot een winters dorp vol activiteiten.

Zo is er een schaatsbaan, buitenbar, restaurant en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Concept

Eleonora Zandbergen (Winter Village) vertelt meer over het concept: “Ons concept Winter Village staat inmiddels breed bekend in de randstad om haar sfeervolle ijsbanen, intense gezelligheid, veelzijdige sportieve activiteiten en uitstekende horecavoorzieningen.

Geen van de ijsbanen van Winter Village is overdekt: “Schaatsen hoort wat ons betreft nou eenmaal in de buitenlucht plaats te vinden”,  aldus Zandbergen.

Winter Village biedt bezoekers de mogelijkheid om elkaar op een unieke plek te ontmoeten in mooie en bovenal gezellige winterse sferen. Het gevoel van saamhorigheid staat centraal.

De openingsceremonie vindt dit weekend plaats. Meer informatie is beschikbaar op de website van Winter Village Almere of op de Facebookpagina.

Video

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.