Geslaagde tweede editie Verhalenfestival bij KAF - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 19 jan 2016 om 15:57 uur - Laatste update: 19 jan 2016 om 15:57 uur

Geslaagde tweede editie Verhalenfestival bij KAF

Geschreven door (volgen?)

Foto: Kunstlinie Almere Flevoland

Afgelopen weekend vond voor de tweede keer bij Kunstlinie Almere Flevoland (voorheen Schouwburg Almere) het Verhalenfestival plaats. Verspreid over twee dagen bezochten meer dan 800 bezoekers vertelvoorstellingen, optredens en workshops voor de hele familie. Hiervan bezocht het grootste gedeelte het festival op de zondag.

Almeerders brachten afgelopen weekend een bezoek aan het Verhalenfestival in Kunstlinie Almere Flevoland. Op verschillende manieren werden (Almeerse) verhalen in de spotlights gezet voor jong en oud. Zo konden bezoekers onder andere luisteren naar Ongeremd en Kots in het Theatercafé, was er voor de allerkleinsten vertelvoorstelling Joep en Joze en had N&N Productions de wensverhalen van kinderen uit Stedenwijk en Filmwijk in beeld gebracht.

Het verhalenfestival werd georganiseerd met verschillende partners uit de stad, waaronder CKV Almere, Art Loca, Dance Court en Theaterschool Almere. Het verhalenfestival trok in totaal meer bezoekers dan vorig jaar.

Nationaal Theaterweekend
Het Verhalenfestival viel dit weekend samen met het BankGiroLoterij Theaterweekend, dat dit jaar voor het eerst in meer dan 35 theaters in Nederland gehouden werd. Om aan iedereen te laten zien hoe mooi het theater kan zijn, konden bezoekers dit weekend voor slechts een tientje voorstellingen bezoeken.

Bij Kunstlinie Almere Flevoland betrof dit de voorstellingen van Dorine Wiersma, Toon Tellegen, Wijnand Stomp en ‘De Gelukkigste Dag’, met onder andere Johnny de Mol.

Categorie:
Evenementen

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.