Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Examenkandidaten Buitenhout College naar huis gestuurd
Laatste update: woensdag 18 mei 2016 - 11:50 uur


Leerlingen van het Buitenhout College die dinsdag examen wilden doen voor het vak Nederlands, zijn naar huis gestuurd. "Ik was vanmorgen aan het werk en ineens stond mijn zoon voor mijn neus met de mededeling dat zij naar huis zijn gestuurd", vertelt de moeder van één van de examenkandidaten. Volgens de moeder is de school vergeten om de leerlingen met dyslexie aan te melden waardoor zij geen gebruik konden maken van de laptops waarop het examen gemaakt moest worden en is het examen nu verplaatst naar volgende week woensdag.

Laconiek

"De docent deed er zelf erg laconiek door te zeggen dat het een menselijk foutje is wat altijd kan gebeuren, maar zo'n grote fout met een examen kan echt niet", aldus de moeder. Middels een e-mail aan de ouders heeft de verantwoordelijke docent zijn excuses aangeboden.  

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.