Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almere Nieuws is op zoek naar vloggers!Ben jij tussen de 15 en 24 jaar, woon je in Almere en heb je geen cameravrees? Dan zijn we op zoek naar jou! Op Almere Nieuws willen wij wekelijks aandacht besteden aan vloggers die laten zien wat zij die week hebben beleefd. Het is belangrijk dat deze gebeurtenissen zich in Almere afspelen, alhoewel er best eens een uitzondering kan worden gemaakt voor 'een uitstapje buiten het eiland'. Ook is het belangrijk dat je een goede camera hebt (een goede camera op je mobiele telefoon is voldoende), een goed babbeltje klaar hebt en activiteiten verdeeld over de hele week hebt zodat je elke week wel iets hebt om aan de kijker te laten zien. Ervaring met montage en dergelijke is niet nodig.

Aanmelden

Zie jij het zitten om te vloggen voor Almere Nieuws en voldoe je aan bovenstaande vereisten? Vul dan onderstaand formulier in! Nadat je dit formulier hebt verzonden, zal de redactie contact met je opnemen voor een korte screentest. Wie weet wordt jij een vlogger van Almere Nieuws en heb je direct al duizenden kijkers! Velden met een (*) zijn verplicht. [contact-form-7 id="12858" title="Vlogformulier"]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties