Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vis à Vis feliciteert inwoners met 40-jarig bestaan van AlmereAfgelopen maandagmiddag overhandigde wethouder Frits Huis een avondje uit aan een van de eerste bewoners van Almere. Havenaar Herman Baas werd vorig jaar in het zonnetje gezet toen hij na 40 jaar afscheid nam van zijn baan als buschauffeur in Almere. De overhandiging van de vrijkaarten was het startschot van een actie vanuit Vis à Vis, waarbij alle bewoners uit Almere de voorstelling EXIT met 25 procent korting kunnen bezoeken.

40-jarig bestaan

Almere bestaat 40 jaar en viert dit met diverse activiteiten op verschillende plaatsen in de stad. In de expositie Almere 40 jaar komen de pionierende bewoners van het eerste uur aan het woord. Ook Vis à Vis pioniert sinds 1997 in Almere, toen zij voor het eerst neerstreek in de polder met haar openluchtvoorstelling Drift op het Almere Festival. Sinds 2007 maakt en speelt Vis à Vis spectaculaire openluchtvoorstellingen op haar eigen locatie naast het Almeerderstrand. Klaartje Wierbos, zakelijk leider van Vis à Vis reageert: “We hebben de afgelopen jaren zo veel kansen gekregen in Almere en daarom wilden we iets terug doen voor de bewoners van Almere.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties