Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Telesuper.nl: een begrip als het gaat om online boodschappen doenTelesuper.nl is inmiddels een begrip als het gaat om online boodschappen doen. Steeds meer bedrijven en instellingen willen hun boodschappen op een professionele manier inkopen, zonder vast te zitten aan hele dozen of trays. Telesuper.nl biedt een volledig supermarktassortiment aangevuld met een assortiment grootverpakkingen. Hierdoor zijn wij totaalleverancier voor al uw online boodschappen. Wij hechten grote waarde aan een goede samenwerking met onze klanten, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste bestelling op de juiste tijd geleverd te krijgen. Zonder zorgen uw boodschappen bezorgd krijgen is dan ook vanzelfsprekend. Een plek waar u terecht kunt voor zowel klein- als grootschalig assortiment.

?Samenwerkingsmodel

Telesuper.nl wil haar klanten op een transparante, duurzame en betrokken wijze ontzorgen, zodat klanten meer tijd overhouden om aan hun dagelijkse werkzaamheden te besteden. Telesuper.nl doet dit samen met een team medewerkers, die gestimuleerd worden alles uit zichzelf te halen en veel ruimte krijgen zichzelf te ontwikkelen. Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij een samenwerkingsmodel opgericht. Dit model bevat alle onderdelen die onze klanten belangrijk vinden en waarmee wij onze klanten willen ondersteunen. Telesuper.nl is graag uw partner in business. Wij denken met u mee om het proces van online bestellen zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo komen wij in samenspraak met u langs om onder andere onze webshop en afleveringen toe te lichten. Daarnaast hebben wij diverse tools op onze website ontwikkeld om u te ontzorgen. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in uw budget of vindt u inspiratie voor heerlijke recepten. Onze binnendienst staat 6 dagen per week voor u klaar om al uw vragen telefonisch, per mail of via onze chatfunctie te beantwoorden.

Almere

Sinds januari 2015 heeft Telesuper.nl een distributiecentrum geopend in Almere. Deze jonge gemeente ligt centraal in Nederland, waardoor wij gemakkelijk kunnen bezorgen in alle delen van het land. Daarnaast biedt Almere mogelijkheden, omdat deze plaats een ondernemende sfeer heeft en men de wil heeft om met elkaar een doel te bereiken. Dit sluit precies aan bij waar Telesuper.nl voor staat.

Boris leerbedrijf

Telesuper.nl gelooft in een gelijke kans voor iedereen. Zo vinden wij het belangrijk dat jongeren die moeilijk aan een baan kunnen komen, kunnen werken en zichzelf kunnen ontwikkelen. Daarom steunen wij ‘Boris brengt je bij 'n baan’. Het project ‘Boris brengt je bij 'n baan’ is gericht op arbeidstoeleiding van jongeren die op welke manier dan ook beperkt zijn in ontwikkeling. Hierbij worden leerlingen begeleid door scholen voor praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Als erkend leerbedrijf bieden wij deze leerlingen een werkplek waar zij zich op hun gemak voelen en in een prettige omgeving kunnen werken en leren. Onze eigen jobcoaches begeleiden de jongeren bij het gehele proces en zorgen ervoor dat de jongeren integreren tussen hun collega’s. Dit is een goede voorbereiding voor hun kansen op de arbeidsmarkt en hun toekomst.

Werken bij Telesuper.nl

Telesuper.nl is snelgroeiende organisatie. Daarom hebben wij regelmatig nieuwe collega’s nodig. Inmiddels werken er al 150 mensen bij Telesuper.nl, waarvan een groot deel scholier is. De ideale bijbaan, want wij werken met flexibele uren. Zo draaien wij meerdere shifts op een dag, dus kan er zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds gewerkt worden en werken wij ook op zaterdag. Solliciteren kan op onze website www.telesuper.nl.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties