Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Gemeente betaalt 4 miljoen voor verplaatsing Atlantis naar Almere PoortDe gemeente Almere betaalt 4 miljoen euro voor de verplaatsing van restaurant Atlantis van Almere Haven naar Almere Poort. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders middels een brief medegedeeld aan de gemeenteraad van Almere. Het restaurant moet verhuizen vanwege de komst van de Floriade in 2022 en doordat de A6 wordt verbreed. Afgelopen jaren is er tussen de gemeente en het restaurant veel overleg geweest over de verhuizing.

Schadeloosstelling

Het bedrag is opgebouwd uit de koopsom van het onroerend goed en verschillende vergoedingen, zoals de verhuis- en herinrichtingskosten voor het nieuw te bouwen restaurant. Volgens de gemeente zou het nieuwe restaurant ook de gemeente inkomsten opleveren, doordat de eigenaar een kavel aankoopt in Almere Poort.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties