Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergroten

Mannen aangehouden voor vernielen bussen van Connexxion
Laatste update: maandag 20 juni 2016 - 13:09 uur


De recherche heeft na onderzoek 2 verdachten kunnen aanhouden voor het vernielen van servicebussen van Connexxion. Afgelopen vrijdag werd een 18-jarige Almeerder in zijn ouderlijk huis aangehouden voor vernieling van een servicebusje van Connexxion. Dat incident vond plaats op dinsdag 24 mei op het Greta Garboplantsoen. De verdachte kreeg die avond een boete voor zwartrijden en moest daarna de lijnbus verladen. Met een steen gooide hij een ruit in van het servicebusje, waarna hij wegrende. De verdachte zit vast en wordt maandag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Almere Haven

Een 24-jarige Almeerder beledigde maandag 16 mei rond 02.30 uur 's nachts een controleur van Connexxion vlakbij De Steiger. Deze ging er vandoor maar werd door een andere medewerker later die nacht weer gezien. Hij was toen druk bezig om de busbaan vol te zetten met fietsen. Bij het betrappen door de medewerkers van Connexxion ging deze er snel vandoor, maar gooide nog snel een steen tegen de zijkant van een servicebus. Ook deze verdachte is afgelopen vrijdag aangehouden, die naar verhoor weer naar huis mocht. Hij zal zich op een later moment voor de rechter moeten verantwoorden.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Almere? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.