Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

23-jarige man aangehouden voor overval op bus in De WierdenDe politie heeft maandagavond een 23-jarige Almeerder aangehouden die er van wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een buschauffeur op de Oldewierde. In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 juni werd de buschauffeur bij bushalte De Wierden opgeschikt door 3 onbekende mannen die hem bedreigden met een wapen waarna hij zijn bezittingen moest afgeven. De recherche stelde een onderzoek in waarbij ook beelden van de overval werden getoond. Daarnaast werden er flyers uitgedeeld in de omgeving van de Oldewierde om zo aan meer tips en informatie te komen.

Resultaat

Dit alles resulteerde in de aanhouding van de verdachte. Het onderzoek is nog in volle gang om ook de twee andere verdachten op te kunnen sporen.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties