Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

PvdA stelt schriftelijke vragen over verzakte grond in RegenboogbuurtDe PvdA heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over de verzakte grond rondom woningen aan het Pigmenthof. Bewoners vertelden eerder aan de krant Almere Deze WEEK dat de gemeentegrond zo'n 25 centimeter lager ligt dan hun tuinen. De PvdA vindt de ontstane situatie zorgelijk en heeft om die reden schriftelijke vragen gesteld.

Schriftelijke vragen

De PvdA wil van het college weten wat de verantwoordelijkheden van de gemeente zijn omtrent he herstellen van de verzakkingen en hoelang de gemeente al op de hoogte is van de verzakkingen aan het Pigmenthof. Ook wil de partij weten of het college bereid is om de omgeving dit jaar nog te laten ophogen en of er zich momenteel vergelijkbare situaties voordoen in Almere.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties