Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Run op powerbanks bij Media Markt na release Pokémon GoHet gaat hard met de verkoop van powerbanks bij Media Markt. Sinds de officiële release van het spel afgelopen zaterdag, is het komen en gaan van spelers die in de winkel een powerbank komen halen. "De schappen zien er leeg uit, ik denk dat we er sinds dat het spel is uitgebracht ongeveer 500 hebben verkocht. En dat terwijl we er normaal gesproken in een week tijd misschien 10 verkopen", aldus een medewerker van de winkel.

Pokémon Go

In het spel wordt de Pokémontrainer uitgenodigd om naar buiten te gaan om vervolgens Pokémon te vangen via de GPS-kaart op het scherm. Op de kaart kan de Pokémontrainer zien waar een Pokémon is opgedoken of waar een Pokéstop te vinden is waar een bonus kan worden opgehaald zoals extra Pokéballs of Pokémon Eggs.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties