Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Buschauffeur ontslagen na mishandelen van passagierConnexxion heeft een buschauffeur op staande voet ontslagen die donderdagmiddag een passagier heeft geslagen. Dat meldt het vervoersbedrijf. Het incident deed zich voort in Almere Poort.

Uit de hand gelopen

Het geweld werd gebruikt na een uit de hand gelopen gesprek tussen beiden. De vrouw werd toen zij instapte streng aangesproken door de buschauffeur omdat zij met eten en drinken de bus instapte. Bij het verlaten van de bus zei het slachtoffer hier iets van, waarop een ruzie ontstond en er vervolgens een beker drinken over de buschauffeur ging. Toen de vrouw vervolgens de bus was uitgelopen, ging de buschauffeur haar achterna waarna hij haar schopte en vervolgens op haar in sloeg toen zij op de grond lag. Na de mishandeling hebben omstanders haar terug de bus in geholpen waar zij op de politie heeft gewacht.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties