Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

[Column] Een nieuw begin
Laatste update: zondag 07 augustus 2016 - 13:30 uur


Komende woensdag 10 augustus komt dan na 3 jaar schrijven eindelijk mijn derde boek uit, wat gaat over hoe ik onder andere middels een maagverkleining meer dan 45 kilo ben afgevallen. Het in dagboekvorm geschreven boek bevat foto's van voor- en na de operatie, maar ook zelfs tijdens de operatie. Een heleboel mensen hebben aan het boek meegewerkt waardoor het resultaat er zeker mag zijn. Veel mensen zijn erg benieuwd naar het boek, maar ik ben vooral benieuwd naar de reacties en dan met name de reacties over de omslag van het boek. Met name omdat ik de omslag al aan een aantal mensen heb laten zien en deze één voor één allemaal  overdonderd waren. Afgelopen vrijdag hebben we voor het officieel uitbrengen van het boek komende woensdag al het één en ander opgenomen; zo is het eerste exemplaar uitgereikt en hebben we een grote donatie gedaan aan het Voedselloket Almere. Alles bij elkaar in één vlog zal woensdag het startsein van de verkoop van mijn nieuwe boek gaan geven. En voor wie ik het boek precies heb geschreven? In de eerste instantie voor diegenen die een maagverkleining overwegen of het fenomeen afvallen en overgewicht interessant vindt. Er staat namelijk ook veel informatie in over effectief afvallen en hoe een dieet keer op keer kan mislukken. Uiteraard is het boek ook gewoon geschreven voor diegenen die van lezen houden.


Het boek is met 40 procent korting vooruit te bestellen via deze website. Komende woensdag zal het boek officieel worden uitgebracht op een gepaste wijze via de social media kanalen van Max Joling.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.