Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Man ziet eigen boot varen in Almere CentrumDe politie heeft maandagmiddag twee verdachten aangehouden op verdenking van heling. Een passant zag in het centrum van Almere een boot varen, die hij herkende als zijn eigen boot die een paar weken geleden werd gestolen.

Achtervolging

Direct heeft de man een ander varend stelletje aangehouden en is bij hen op de boot gestapt. Hierop is de achtervolging ingezet en is vervolgens de politie gebeld die halverwege met de boot wordt opgepikt. De gestolen boot werd staande gehouden en onder begeleiding van agenten naar het centrum teruggevaren. Beide personen die op de boot zaten, zijn hierbij aangehouden door de politie. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zal uitzoeken of de boot inderdaad de gestolen boot is van de melder.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties