Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

A1 richting Amsterdam maandag nog niet openDe werkzaamheden aan de spoorbrug over de A1 bij Muiderberg lopen uit waardoor de A1 richting Amsterdam maandag nog niet open zal gaan. Dat meldt Rijkswaterstaat. "De sloop van de eerste delen van de brug over de weg is voorspoedig verlopen maar de steunpunten van de oude spoorbrug zijn taaier dan voorzien. Het slopen daarvan gaat, ondanks de inzet van de grootste machines, langzamer dan gepland. Wij verwachten dat de rijbaan richting Amsterdam op maandag 22 augustus niet op tijd en niet volledig beschikbaar is", aldus Rijkswaterstaat.

Amersfoort

Volgens Rijkswaterstaat verlopen de werkzaamheden aan de weg op de nieuwe rijbaan wel conform planning, waardoor de verwachting is dat het nieuwe stuk A1 richting Amersfoort wel maandag om 05.00 uur open zal gaan. Later op de dag (zondag) zal duidelijk zijn wanneer de A1 richting Amsterdam naar verwachting open gaat. Blijf op de hoogte van dit nieuws door ons te volgen op Twitter, Facebook en Instagram

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties