Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Goede weersvoorspellingen voor ZAND! en Wereldfestival
Laatste update: dinsdag 23 augustus 2016 - 14:23 uur


Hoewel de eerste helft van de zomer volgens het KNMI de natste sinds 1998 is, belooft het stralend weer te worden tijdens Strandfestival ZAND! en het Wereldfestival op de Grote Markt komende zaterdag. Met 29 graden Celsius en een licht briesje belooft het een echte tropische dag te worden, waardoor het weer mee zal zitten voor de twee festivals die komende zaterdag in Almere worden gehouden.

Strandfestival ZAND!

Net zoals elk jaar staat het Almere Strand weer in het teken van Strandfestival ZAND! wat elke editie 25.000 bezoekers trekt. Met artiesten als Marco Borsato, BLØF, Nielson, Typhoon, Lil'Kleine, Ronnie Flex, Douwe Bob en Guus Meeuwis belooft deze editie zeker niet in het water te vallen.

Wereldfestival

Voor het eerst dit jaar wordt er op de Grote Markt in Almere Stad het Wereldfestival gehouden. Volgens de organisatie is het nieuwe festival een multicultureel festival waarbij ontdekking en ontmoeting centraal moet staan. Met een markt waarbij er artikelen te koop zijn van over de hele wereld en muziek van onder meer Trafassi, Rafaella en rapper Keizer hoopt de organisatie een geslaagde eerste editie te kunnen vieren aan het einde van de avond.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.