Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Komende zaterdag vijfde editie van Groentesoep Festival in Almere Buiten
Laatste update: woensdag 24 augustus 2016 - 14:22 uur


Komende zaterdag vindt op het Globeplein de vijfde editie plaats van het Groentesoep Festival. "Vorig zomer werd de vierde editie van het Groentesoep Festival voor de eerste keer georganiseerd in het winkelcentrum van Almere Buiten. Het bleek een schot in de roos te zijn met vele bezoekers. Dit evenement krijgt komende zaterdag een vervolg",aldus de organisatie.

Activiteiten

Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunnen bezoekers de Creative Market bezoeken wat in het teken staat van gezond eten, gezond leven en duurzaam en ambachtelijk ondernemen. Inmiddels zijn er meer dan 50 deelnemers aan de Creative Market Green Edition. Ook zullen er ook op 2 podia's semi-akoestische optredens van bandjes en dans-performers zijn en is er op het festivalterrein een theater en kinderrommelmarkt. Daarnaast is er gezond eten verkrijgbaar bij de foodtrucks die op het plein staan opgesteld.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.