Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Woningoverval in Filmwijk, 72-jarige vrouw raakt gewondZondagochtend hebben twee mannen een woningoverval gepleegd op een woning aan het Walt Disneyplantsoen in de Filmwijk. Hierbij is een 72-jarige vrouw gewond geraakt. Rond 04.50 uur kreeg de politie een melding over de woningoverval. Uit het eerste onderzoek bleek dat het slachtoffer in de woning werd geconfronteerd met twee overvallers. Op zoek naar buit werd de vrouw bedreigd en mishandeld. Kort daarna vluchtten de twee erdachten in de richting van de Bunuellaan. De politie heeft nog tevergeefs gezocht in de omgeving. Het slachtoffer is met haar verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Van de twee verdachten is alleen bekend dat het om mannen ging. De forensische opsporing en de recherche doen onderzoek naar de woningoverval en roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties