Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Fietsendief aangehouden in Almere Centrum, eigenaar van fiets gezochtDe politie heeft zondagavond een fietsendief aangehouden in de Metropolestraat. Rond 21.00 uur werd een fiets gestolen aan de Metropolestraat ter hoogte van de pinautomaat. Via cameratoezicht werd gezien hoe het slot werd verbroken en vervolgens de fiets werd gejat. Toegesnelde agenten hebben de verdachte aangehouden, dit bleek een bekende te zijn van de politie. Gezien zijn vele gepleegde vermogensdelicten is de verdachte voorgeleid aan de hulpofficier van Justitie.

Eigenaar van fiets gezocht

De politie is opzoek naar de eigenaar van de fiets, zodat diegene de fiets kan ophalen. Het betreft een damesfiets van het merk Pelikaan (type accent) en heeft een matzwarte kleur. De fiets heeft een wit zadel en witte handvatten en heeft geen gemonteerd slot of standaard. De eigenaar van de fiets kan zich melden via 0900-8844 of via het politiebureau.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties