Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vermist: Almeerse zaterdagavond voor het laatst gezien in HoofddorpDe politie is opzoek naar een Almeerse vrouw die zaterdagavond voor het laatst is gezien in Hoofddorp. "Zij is zaterdagavond rond 22.00 uur voor het laatst gezien in Hoofddorp. Kort daarna heeft zij contact gehad met haar man dat zij naar haar huis in Almere zou gaan maar daarna is niets meer van haar vernomen", aldus de politie.

Signalement

De vrouw is van Indonesische afkomst en heeft een lichtgetinte huidskleur. Zij is 1.51 meter lang, heeft zwart haar tot over de nek en heeft bruine ogen. Zij droeg een zwarte blouse, spijkerbroek en grijze blokhakken. Zaterdagavond is zij vertrokken in een grijze Peugeot 208 met kenteken 59-JSZ-8. Een ieder die iets weet of het voertuig heeft gezien wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Update 16.30 uur: de politie meldt dat de vrouw terecht is. [caption id="attachment_13979" align="alignnone" width="726"]Foto: soortgelijk voertuig Foto: soortgelijk voertuig[/caption]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties