Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

PVV stelt vragen over vrije dag OBS De Ontdekking voor offerfeestDe PVV heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over een vrije dag voor islamitische kinderen dat door OBS De Ontdekking aan de ouders is aangeboden, in verband met het offerfeest komende maandag. Volgens de partij heeft de school in Noorderplassen de ouders van islamitische kinderen de mogelijkheid gegeven om hun kind maandag thuis te houden. De partij vindt dat de kinderen hiermee worden voorgetrokken ten opzichte van kinderen met een andere achtergrond zoals christelijke of Joodse kinderen.

Schriftelijke vragen

De partij wil van het college weten of zij het handelen van de school ondersteunt en of meer scholen in Almere deze mogelijkheid bieden voor islamitische leerlingen. Ook wil de partij van het college weten of zij de gevoeligheden erkent die heersen onder ouders die geen islamitische achtergrond hebben, doordat islamitische kinderen nu een extra vrije dag krijgen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties