Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

"Meisjes aangerand in Parkwijk, politie zwijgt"In de Parkwijk hebben afgelopen maanden meerdere aanrandingen plaatsgevonden waarover de politie blijkt te zwijgen. Dat meldt een betrouwbare bron aan Almere Nieuws. De tipgever, die ondere lid is van de Whatsapp-groepen in de buurt, zegt dat de wijkagent al meerdere berichtgevingen over de incidenten heeft laten verwijderen; "het lijkt alsof ze het stil willen houden terwijl dit gewoon doorgaat. In mei en afgelopen maandag zijn er meisjes aangerand en we willen dat dit stopt", aldus de tipgever.

Dader

Er zijn vermoedens dat het om dezelfde dader zou gaan, een donkere jongen van een jaar of zestien: "om beide gevallen gaat het om een zelfde signalement wat ons doet vermoeden dat het dezelfde is. Vorig jaar heeft er ook een aanranding plaatsgevonden hier in de buurt, waarvan de dader ook dit signalement heeft." Nadat de aanrandingen hebben plaatgevonden waarbij de slachtoffertjes van achteren werden aangevallen en zo geprobeerd werd om hun broek omlaag te krijgen, hebben buurtbewoners de politie gealarmeerd, maar daar geen terugkoppeling meer van ontvangen. De incidenten hebben plaatsgevonden in de Reine Claudestraat, Vlierbessenstraat en de Frambozenstraat.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties