Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vrouw van telefoon beroofd in DanswijkWoensdag werd een vrouw beroofd in de omgeving van de Darja Collinstraat, de politie zoekt naar getuigen. Rond 14.45 uur liep de vrouw vanaf de bushalte Danswijk in de richting van de Darja Collinstraat waar zij werd aangesproken door een man die vervolgens haar telefoon uit haar hand griste. Vervolgens is de man er rennend vandoor gegaan in de richting van de Darja Collinstraat. De vrouw heeft daarna vervolgens de politie gebeld waarna agenten nog tevergeefs naar de man hebben gezocht.

Signalement

De verdachte is een man van rond de 22 - 24 jaar oud en heeft een donkerbruine huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 1.90 meter lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een zwarte muts waar dreadlocks in passen, een wit t-shirt, een donkerkleurige spijkerbroek en een had witte oordopjes in zijn oren.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen en/of mensen die meer weten over de straatroof om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties