Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Foto's] Ruim 2500 bezoekers voor KAFtivalVrijdagavond hebben ruim 2500 bezoekers KAFtival bezocht. Ruim 2500 jongeren bezochten de opening van het culture seizoen en konden tot in de late uurtjes genieten van onder meer Broederliefde, Défano Holwijn, Jonna Fraser, Sir OJ en De Nachtdienst.

Stadsmaquette

Ook opende burgemeester Weerwind vrijdagavond de deuren van de KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) Architectuur Studio met 's werelds grootste stadsmaquette gemaakt van LEGO-steentjes. De stadsmaquette is vanaf zaterdag gratis te zien voor publiek. "Iedereen vindt LEGO leuk, van jonge kids tot wereldberoemde architecten en dus vindt straks iedereen architectuur leuk. We geven hiermee de architectuur terug aan de stad, want architectuur is vóór en ván iedereen", aldus Jeroen van der Wiel (directeur KAF). [gallery id="14542"]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties