Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Wijkteam Weesp Centrum zoekt enthousiaste collega's!Wil jij mensen helpen om thuis hun eigen leven te blijven leiden en waarbij jij jouw verzorging afstemt op de wensen en behoeftes van de cliŽnten? Als verpleegkundige in de wijk maak je van zorg aan huis ťchte persoonlijke zorg waarbij je in no-time een schat aan ervaring opdoet bij een toonaangevende organisatie.

Wat ga je precies doen?

Je gaat werken in een hecht team waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt ťn kunt genieten van de levenservaringen van de cliŽnten. Jouw wijkteam bestaat uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden; een team van circa 10 tot 15 leden. Jouw team biedt begeleiding, verzorging en verpleegtechnische handelingen bij cliŽnten aan huis. Samen met de cliŽnt wordt er een zorgplan opgesteld waarna je vervolgens zorgt voor een goede uitvoering van dat zorgplan. Daarnaast is jouw team zelfsturend wat betekent dat jullie zelf verantwoordelijk zijn voor de planning, organisatie, verdeling van het werk en het opzetten en onderhouden van relevante relaties in de wijk. Hoeveel vrijheden wil je nog meer? Als lid van het team heb je invloed op al deze werkzaamheden en vervul je (afhankelijk van je opleiding) zelf coŲrdinerende taken.

Wat vragen wij van je?

Naast dat je een warm, integer, flexibel en creatief persoon bent staan de goede sociale vaardigheden en een hart voor onze cliŽnten voorop. Voor administratieve taken loop je niet weg en hebt dan ook ervaring met de computer. Tenslotte ben je bereid om wisselende diensten te draaien (ook in de avond en in het weekend) en ben je in het bezit van een rijbewijs plus eigen auto.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team van collega's waarin je veel vrijheid en verantwoordelijk krijgt ťn kunt genieten van de levenservaringen van de cliŽnten; zij maken elke werkdag weer bijzonder. Je kunt per direct zowel tijdelijk of vast aan de slag, onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, FWG 45 (maximaal Ä2983,18 bruto bij een fulltime dienstverband) en een eindejaarsuitkering van 5.7 procent over het bruto jaarsalaris. Ook bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve kortingen, een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden en een goede reiskostenvergoeding voor ambulant werk conform de CAO vvt. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid voor het gebruik van een e-Bike (eventueel in combinatie met een goede woon-werk reiskostenregeling). Omdat je in de zorg nooit bent uitgeleerd, zorgen wij er met ons interne scholingsprogramma voor dat je kennis en vaardigheden op peil blijven en dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Aan de slag!

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons aan de slag? Neem dan contact op met Farahnaaz Soebratie (verpleegkundige wijkteam Weesp Centrum) via 06-53867416. logo

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties