Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Persoonlijke aanpak bij Personal Body Center-Megan de ReusPersonal Body Center-Megan de Reus in Almere biedt cliŽnten een simpele- en bijpassende oplossing voor onder andere een permanent ťn gezond gewichtsverlies; een persoonlijke aanpak! Het begrip diŽten is verouderd en eenzijdig, om nog maar niet te beginnen over alle voedingshypes van tegenwoordig. Voeding is persoonlijk en kan alleen veranderen als het op jou is afgestemd.

Direct toegankelijk

De diŽtist is direct toegankelijk wat betekent dat u zonder verwijzing van de huisarts, specialist of tandarts een afspraak kunt maken. U kunt terecht bij Personal Body Center-Megan de Reus voor bijvoorbeeld overgewicht, ondergewicht, een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte, darmklachten, overgevoeligheid voor voedsel, sportdoelen en nog veel meer. In 2016 kunt u tot maximaal drie uur dieetadvisering per kalenderjaar vergoed krijgen via de basisverzekering waarbij u rekening moet houden met het eigen risico. Naast de basisverzekering kan het zo zijn dat u een extra vergoeding ontvangt vanuit de aanvullende verzekering. Op de website van uw zorgverzekeraar kunt u zien welke vergoedingen voor u van toepassing zijn. Personal Body Center-Megan de Reus heeft meerdere locaties in Almere. Meer informatie kunt u vinden op de website. Contact opnemen kan via 06-48475569 of via [email protected].† personal-body-center-logo

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties