Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Burgemeester Weerwind reikt erepenning uit aan Nathal van RijnNathal van Rijn, voormalig directeur van Rabobank Almere heeft afgelopen woensdag tijdens zijn afscheidsreceptie uit handen van burgemeester Weerwind de Erepenning van Almere ontvangen. "Sinds 2009 heeft Van Rijn zich vanuit zijn positie bijzonder ingespannen voor de stad. Vanuit zijn grote persoonlijke betrokkenheid is een groot aantal projecten in de stad gerealiseerd", aldus de gemeente.

Almeers onderwijs

Nathal van Rijn heeft onder andere grote betrokkenheid bij het Almeerse onderwijs getoond. Daarbij lag vaak de focus op de ontwikkeling van leerlingen tot goede burger in de maatschappij. In het bijzonder was hij betrokken bij initiatieven voor leerlingen van wie de maatschappelijke kansen minder groot waren. Waar het in zijn mogelijkheden lag was hij aanwezig op belangrijke momenten en hij stak graag de handen uit de mouwen. "Met zijn vertrek gaat Almere een belangrijke sleutelfiguur, verbinder en een zeer met one stad begaan persoon missen", aldus burgemeester Weerwind.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties