Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerder Koen Bokhorst landelijk vicevoorzitter JOVDAlmeerder Koen Bokhorst (24) is verkozen tot landelijk vicevoorzitter van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Afgelopen weekend herkozen leden van de organisatie hem tijdens een congres in Sint-Michielsgestel. De Almeerder groeide op in Almere en was in 2014 al voorzitter van de Flevolandse JOVD-afdeling. Bokhorst zit sinds 2015 in het landelijke bestuur van de organisatie waar hij verantwoordelijk is voor de voorlichting en marketing.

Verder ontwikkelen

"Naast heel veel gezelligheid bieden wij jongeren bij de JOVD een podium om zich verder te ontwikkelen en te ontplooien. De jongeren van nu hebben namelijk de toekomst in handen. Het opleiden van politiek talent is één van onze kerntaken. Daar wil ik mij aankomend jaar actief voor inzetten", aldus Bokhorst.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties