Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Griezelige spooktocht met Halloween bij Outdoorpark SEC SurvivalsOp zaterdag 29 oktober is het bos van Outdoorpark SEC Survivals gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden. Met Halloween gebeurt er van alles wat het daglicht niet kan verdragen. Vanaf 18.30 uur, wanneer het donker wordt, kun je dit zelf meemaken als je tenminste door het bos durft te wandelen! Met een magisch armbandje ben je beschermd tegen groot gevaar maar spannend blijft het natuurlijk wel!

Doe je mee?

De Halloween Spookwandeling duurt ongeveer een uur. Wanneer je jonger dan 10 jaar bent kun je het beste iemand met je meenemen die met je mee wil griezelen. Meer informatie kun je vinden op de website van Outdoorpark SEC Survivals.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties