Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

KAF ACADEMIE trapt af met muziekevents, workshops en inspiratieavondenKAF ACADEMIE, de pijler van KAF die zich toespitst op het ontwikkelen van jong talent, trapt in oktober af met een aantal mooie events. Op donderdag 6 oktober start KAF ACADEMIE met de inspiratieavond ‘KLAP’ voor jonge culturele ondernemers in samenwerking met Stichting Twisted. Tijdens dit event staat netwerken en kennismaken centraal. Deze editie heeft als thema de muziekindustrie. Op vrijdag 7 oktober vindt de kwartfinale Singer-Songwriter van De Grote Prijs van Nederland voor het eerst plaats bij KAF. Vanaf 25 oktober starten de volgende drie unieke workshops voor jonge talenten: fotografie met Linda Stulic, tattoo art met Trenchart en ‘Write your song’ met Sarah-Jane en Luna Mae.

KAF ACADEMIE

KAF ACADEMIE geeft jonge Almeerders de kans om hun creatieve talenten op een verrassende en inspirerende wijze te ontwikkelen en biedt daarbij een podium om te laten zien wat ze in huis hebben. KAF biedt de jonge talenten onder andere workshops, masterclasses, voorstellingen, discussiepanels en evenementen op het gebied van muziek, dans, toneel, games en art.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties