Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Filiaal van Jeans Centre opent donderdag haar deuren in AlmereNa een succesvolle start met het nieuwe servicegerichte winkelconcept van Jeans Centre, zal er donderdag 6 oktober ook een filiaal openen aan de Stationsstraat 32. Bijzonder aan deze nieuwe winkel is de hoge mate van jeansspecialisme en service. Zo kun je jouw nieuwe jeans direct gratis korter laten maken via de coupeuse service, hebben ze veel keus in verschillende jeans fits dankzij de grote jeanswand en maken ze de heerlijkste kopjes koffie in de koffiebar. Kun jij nog wat styling advies gebruiken of vind je het lastig om de perfecte jeans te vinden? Dan ben je bij deze winkel aan het goede adres. Bij Jeans Centre kun je terecht voor jeans & fashion voor dames, heren en kinderen. Jeans Centre verkoopt diverse merken, zoals: Garcia Jeans, Image, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars.

Openingsactie

Voor de nieuwe winkel in Almere heeft Jeans Centre een speciale openingsactie. Van donderdag tot en met zondag krijgt men 20% korting op de gehele collectie. Daarnaast maak je donderdag en zaterdag kans om een jaar lang gratis jeans te winnen. Neem dit weekend zeker een kijkje in deze winkel aan de Stationsstraat 32. img_4015 img_4019 img_4026 img_4029 img_4038 kidscollectie menwomen

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties