Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

7500 voertuigen gescand tijdens CVC-actie in Almere Buiten
Laatste update: donderdag 06 oktober 2016 - 10:12 uur


Tijdens een CVC-actie (controle verkeer en criminaliteit) in Almere Buiten zijn woensdag 7500 voertuigen gescand. Dat meldt de politie. Naast het scannen van voertuigen ondergingen 1200 automobilisten een alcoholcontrole. 7 voertuigen werden doorzocht in verband met criminele activiteiten, tegen één bestuurder is een proces verbaal opgemaakt wegens het rijden zonder rijbewijs, 3 bestuurders hadden nog een openstaande boete waarbij er totaal 900 euro is geïncasseerd en één voertuig is in beslag genomen in verband met een openstaande belastingschuld.

Achtervolging

Ook werd er nog één bestuurder gecontroleerd die met een ongeldig verklaard rijbewijs bleek te rijden. Bij de controle sloeg deze bestuurder op de vlucht die later is aangehouden. Tegen de man die ook gedronken bleek te hebben, is een proces verbaal opgemaakt.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.