Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

19-jarige man aangehouden voor poging inbraak MarkerkantDe politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 19-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van poging inbraak in een bedrijf aan de Markerkant. Rond 03.25 uur meldde een getuige hoe er mogelijk geprobeerd werd om in te breken in het bedrijf. Toegesnelde agenten zagen 3 mannen wegrennen in de richting van de Hogering.

Zoekactie

De politie startte direct een zoekactie waarbij zij op de parkeerplaats bij het Ria Mastenbroekpark een auto met daarin een man zagen. De inzittende stapte direct uit de auto toen hij werd opgemerkt door agenten. De man bleek zich niet te kunnen identificeren en had een bezweet hoofd. Op de grond vonden agenten onder andere een bivakmuts en een breekijzer. De jonge Almeerder is aangehouden, een nader onderzoek is ingesteld.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties