Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Volksdansvereniging Karoen organiseert workshop Poolse dansOp zaterdag 12 november organiseert Volksdansvereniging Karoen van 13.00 uur tot 17.00 uur een workshop Poolse dans. Voor deze dansmiddag heeft Karoen specialist Peter Vree gecontracteerd, die aan de Rotterdamse dansacademie en de Nationale Ballet Academie studeerde. Tijdens zijn studie deed hij werkervaring op bij het Nationale Ballet waarna hij onder andere voor het neoklassieke Polish Dance Theatre in Polan en het Internationaal Danstheater werkte. Vree verzorgt lessen klassiek ballet, internationale folklore en projecten in het kader van danseducatie/CKV voor verschillende organisaties door het hele land. Vorig jaar heeft Peter Vree op het volksdansers' bekende Doedans Festival een zeer geslaagde- en leuke workshop gegeven.

Dansmiddag

Op zaterdag 12 november organiseert Volksdansvereniging Karoen van 13.00 uur tot 17.00 uur een dansmiddag die doorgaat bij minimaal 15 betaalde inschrijvingen. Let op: de dansmiddag is niet geschikt voor beginnende dansers. Meedoen? Maak je inschrijving dan uiterlijk 25 oktober over op rekening NL39INGB0003891346 ten name van Volksdansvereniging Karoen Almere onder vermelding van 'Dansmiddag Pools + naam + telefoonnummer'. Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar wel erg belangrijk omdat er tijdig beslist moet worden of de dansmiddag kan doorgaan. Deelname via voorinschrijving kost 15,00 euro en op de middag zelf 17,00 euro. De dansmiddag vindt plaats in de gymzaal naast KBS De Loofhut aan de Vrijmark 114 in Almere Haven. Zaalschoenen zijn verplicht. Meer informatie is te vinden op de website van Volksdansvereniging Karoen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties