Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Almere CentrumZaterdagavond heeft de politie voor de deur van een makelaarskantoor een gewonde man aangetroffen. De politie zoekt getuigen. Rond 19.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er een man gewond op straat zou liggen. De man was niet aanspreekbaar en is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis overgebracht. Na onderzoek bleek dat er een ruzie had plaatsgevonden tussen het slachtoffer en een andere man, die ondanks een zoekactie niet meer is aangetroffen. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis, het is niet bekend hoe zijn gezondheidstoestand op dit moment is.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en is opzoek naar getuigen. Een ieder die iets gezien heeft kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Een nieuw onderdeel van Almere Nieuws: Almere Foto. Klik hier voor meer informatie.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties