Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

[Video] Politie grijpt hard in bij melding over horrorclown
Laatste update: vrijdag 14 oktober 2016 - 14:33 uur


De politie grijpt hard in wanneer zij een melding krijgen over een horrorclown. Zo blijkt uit een video die onlangs op YouTube is geplaatst. In de video laat agent Jan Willem zien dat de politie ook bij een horrorclown een wapen zal trekken. Naast hem staan twee vloggers uit Almere, die ook zogenoemde pranks opnemen en op YouTube plaatsen waar clowns in voorkomen. De vlogs van de twee Almeerders zijn echter allemaal gespeeld.

Horrorclowns

Al langere tijd is Almere in de ban van horrorclowns. In de Stripheldenbuurt dook een horrorclown op die met een mes achter kinderen aan zat. Al snel volgde er na-apers waardoor er in Tussen de Vaarten een hoop jongeren zich verzamelden nadat een Instagram-account opriep om daar naar toe te gaan voor een horrorclown. Bij de bijeenkomst in Tussen de Vaarten werden vervolgens stenen naar de politie gegooid en sneuvelde een ruit van een bushokje.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.