Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

17-jarige jongen mishandeld en beroofd in ParkwijkIn de nacht van woensdag op donderdag werd een 17-jarige jongen op de Appelbrug beroofd en mishandeld. De politie zoekt getuigen. Rond 02.15 uur fietste het slachtoffer op het Appelpad in de richting van Tussen de Vaarten, waar hij op de Appelbrug twee personen zag lopen. Toen hij hen passeerde, kreeg hij een harde klap met een voorwerp tegen zijn hoofd. Hierop viel het slachtoffer en kreeg vervolgens nog een aantal trappen en klappen. De twee verdachten beroofden de jonge Almeerder van een aantal goederen en gingen er vervolgens vandoor in de richting van de Filmwijk.

Signalement

Het gaat om twee verdachten tussen de 17 en 19 jaar oud. Beide verdachten hebben een donkere huidskleur en zijn rond de 1.75 meter lang. En van hen droeg een donkere korte jas met daaronder een trui met capuchon.

Getuigenoproep

De politie is gezien naar mensen die iets hebben gezien van de beroving of de verdachten hebben zien lopen in de omgeving van het Appelpad. Ook wanneer men meer informatie heeft dat het onderzoek kan helpen wordt men verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties