Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Video] Almeerse YouTuber ontslagen bij RTL-platform om racistische uitsprakenRTL heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met de Almeerse YouTuber SnapKing naar aanleiding van racistisch en vrouwonvriendelijk gedrag. Dat meldt de zender. In de video is te zien hoe Tim van Teunenbroek, zoals de YouTuber echt heet, met mede-YouTuber Robin Basak bij de McDrive staat en een bestelling doet. Wanneer hij zijn bestelling niet lijkt te krijgen, wordt de medewerkster uitgescholden.

Pranks

De video's van de Almeerder worden veelal opgenomen in Almere, zo was hij afgelopen week nog te zien in een video van agent Jan-Willem over hoe meldingen over horrorclowns worden opgepakt. Op het eigen kanaal van Tim worden voornamelijk pranks geplaatst over onderwerpen als seks en vechtpartijtjes.

RTL MCN

RTL had een samenwerking met de Almeerder voor het platform 'RTL MCN', dat online videomakers vertegenwoordigt en ondersteunt.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties