Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

74-jarige Almeerder aangehouden op verdenking van witwassenDe politie heeft maandagochtend een 74-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van het witwassen van illegaal verkregen vermogen. Volgens de politie woont de man al enige tijd in Nederland, maar heeft daarvoor een groot aantal jaren doorgebracht in Suriname. De politie vermoedt dat de Almeerder illegaal verkregen vermogen in Nederland heeft ondergebracht en ge´nvesteerd.

Onderzoek

Ook de echtgenote van de verdachte, een 37-jarige vrouw, is aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij de zaak. Direct na de arrestaties is er een onderzoek gedaan in de woning. Uit het onderzoek moet blijken of het vermogensdeel afkomstig is van criminele activiteiten.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties