Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Nieuw logo Oostvaarders College onthuld
Laatste update: donderdag 27 oktober 2016 - 18:14 uur


Afgelopen woensdag is onder toeziend oog van leerlingen, docenten, ouders en buurtbewoners het nieuwe logo van het Oostvaarders onthuld. Rector Mark Manders legt uit: “De uil in ons logo staat voor wijsheid en voor de verbinding die wij voelen met de Oostvaardersplassen.” Met een witte kerkuil op zijn arm toonde Manders trots het nieuwe logo aan alle aanwezigen. OVC-leerlingen Tessa Lüschen en Jelmer Kiel hadden de eer om al abseilend aandacht te vestigen op het nieuwe logo op de voorgevel van de school in Almere Buiten.

Nieuwe slogan

“Misschien wel de slimste keuze van je leven” is de bijpassende nieuwe slogan. "Wij willen leerlingen niet alleen voorbereiden op hun toekomst. Wij willen dat onze leerlingen hun toekomst zelf leren bepalen. Of zij nu vlogger, drone operator of een nu nog niet bestaand beroep gaan uitoefenen, het OVC helpt leerlingen nu de wijze keuzes te maken die hen later gelukkig en succesvol doen zijn”, aldus Manders.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.