Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Opnieuw aandacht voor liquidatiezaak in Opsporing VerzochtHet televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond opnieuw aandacht aan de liquidatiezaak in Almere Poort, die vorig jaar december plaatsvond. Bij de liquidatie werd Ali Motamed om het leven gebracht.

Onderzoek

In het onderzoek worden nu bijnamen genoemd van de mogelijke verdachten. De bijnamen 'Twins/Twinoe' worden genoemd en in verband gebracht met de moord. Het onderzoeksteam is benieuwd of er mensen zijn die de bijnamen herkennen in combinatie met de signalementen van de daders:
  • Dader n is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een breed en stevig postuur en is tussen de 20 25 jaar oud. Hij heeft een getint uiterlijk en is mogelijk van Antiliaanse/Surinaamse afkomst. Ook was de man in het zwart gekleed en droeg een zwarte muts.
  • Dader twee is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een tenger postuur en is tussen de 20 25 jaar oud. Hij heeft een getint uiterlijk, mogelijk Noord-Afrikaans. Ook was de man in het zwart gekleed en had zwart kort haar

Siegvried of Siegfried

Ook is er bij de politie informatie binnengekomen over de bijnaam 'Siegvried' of 'Siegfried'. Deze persoon zou mogelijk ook betrokkenheid hebben gehad bij de moord op Ali Motamed. Het onderzoeksteam wil ook graag weten of er mensen zijn die meer kunnen vertellen over deze namen. Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties