Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Opnieuw fouten onteigeningsprocedure camping Waterhout, plan voor verhuizing naar HavenDe gemeente Almere heeft voor de tweede keer fouten gemaakt in de onteigeningsprocedure voor camping Waterhout waardoor de procedure wederom opnieuw moet worden uitgevoerd. De camping moet plaats maken voor de verbreding van de A6.

Fouten

Dit keer is er een verkeerd aantal vierkante meters genoteerd waar het om zou gaan en zijn de verkeerde rechtspersonen aangeschreven. Naast dat de VOF van de camping was aangeschreven, hadden ook nog drie personen aangeschreven moeten worden. Bij de eerste procedure werd de fout gemaakt dat de gemeente een verkeerd kavelnummer had ingevoerd.

Almere Haven

Wethouder Herrema gaat de eigenaren van de camping de komende week vragen of zij hun camping willen verplaatsen naar de kustzone in Almere Haven, waarvan de wethouder vindt dat deze locatie aantrekkelijker moet worden. De camping zou zich daar prima kunnen bevestigen. Eerder was het plan om de camping enkele honderden meters te verplaatsen naar het eilandje in het Weerwater, op het Floriadeterrein.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties