Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Foto's] Gewapende overval op juwelier in centrum Almere BuitenTwee personen hebben dinsdagochtend rond 10.15 uur een gewapende overval gepleegd op een juwelier aan het Noordeinde in Almere Buiten. Volgens de politie is het tweetal na de overval gevlucht op een oranje fiets.

Buit

Ooggetuigen vertelden dat zij zagen hoe klanten in de winkel op hun knieŽn met hun handen omhoog zaten, toen de overvallers te werk gingen. In nog geen minuut tijd wisten de overvallers diverse vitrines aan gort te slaan om vervolgens met een nog onbekende buit er vandoor te gaan.

Signalement

Het gaat om twee jongens van beiden ongeveer 25 jaar oud met een getinte huidskleur. Zij waren donker gekleed en droegen een oranje muts. Het tweetal is na de overval gevlucht op een oranje fiets.

Foto's

[gallery id="15390"]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties