Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Pakjesbootdagen: verwelkom de Sint én Zwarte Pieten in de HavenkomDinsdag 22 en woensdag 23 november staat de Havenkom in het teken van de Pakjesbootdagen, twee dagen lang kunnen kinderen een rondleiding krijgen op dé stoomboot van Sinterklaas. Maar, voordat het zover is zal de Pakjesboot 12 eerst op maandagavond 21 november de Havenkom binnenvaren waarbij Sinterklaas ook aanwezig is en zoals vanouds traditioneel vergezeld wordt door Zwarte Pieten.

Roetveegpieten

Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas voet aan wal zetten in Almere Haven tijdens de jaarlijkse intocht. De organisatie volgt elk jaar de aanwijzingen op van het Sinterklaasjournaal waardoor er dus zogenoemde 'Roetveegpieten' aanwezig zullen zijn bij de intocht. "Voor ouders die hun kind niet willen confronteren met de roetveegpieten, is de aankomst van de Pakjesboot 12 in de Havenkom op de maandagavond een prima alternatief", aldus de goedheiligman. In verband met de veiligheid raadt de Sint aan om de kinderen bovenaan de trap van de Havenkom te houden. Naar verwachting zal de boot tussen 20.00 uur en 20.30 uur aanmeren.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties