Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Verdachte (16) van zware mishandeling meldt zich bij politie na tonen beeldenDe verdachte die op zaterdagavond 8 oktober een 57-jarige man het ziekenhuis in sloeg, heeft zichzelf bij de politie gemeld nadat beelden van hem waren verspreid. Met behulp van cameratoezicht konden er beelden worden vrijgegeven van de dader, een aantal dagen later meldde de 16-jarige verdachte zich bij de politie waar hij is aangehouden en inmiddels is verhoord.

Mishandeling

Die avond kwam er bij de politie rond 19.00 uur een melding binnen dat er een man gewond op straat zou liggen. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en was met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis overgebracht. Ondanks een zoekactie, werd de verdachte niet meer aangetroffen. De verdachte is inmiddels verhoord en vrijgelaten. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgesteld. Ook moet hij beschikbaar blijven voor verder onderzoek.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties