Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Jongen beroofd van telefoon in SeizoenenbuurtWoensdagmiddag is een jongen beroofd van zijn mobiele telefoon in de Seizoenenbuurt. De politie zoekt getuigen. Rond 14.00 uur liep de jonge Almeerder op de brug nabij het Decemberpad/Bosrandpad waar twee jongens hem van zijn mobiele telefoon beroofde. Vervolgens is het tweetal weggerend in de richting van de Molenbuurt.

Signalement

De verdachten zijn beiden donkergetint en worden ongeveer 15 jaar oud geschat. Zij droegen donkere kleding en hadden beiden een capuchon op hun hoofd. Zij zijn gevlucht op een witte omafiets.

Getuigenoproep

Een ieder die meer weet over de verdachten of getuige is geweest van de beroving, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties