Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Brandweer druk met meldingen stormschadeDe brandweer in Almere is zondag druk met de meldingen over stormschade als gevolg van de eerste herfststorm die over Nederland raast. Kees van Zanten, weerman bij stadsomroep Media036, vertelt dat er onder andere een windstoot van 90 kilometer per uur gemeten wat gelijk is aan windkracht 10. Volgens Van Zanten zal de wind pas in de avonduren afnemen.

Stormschade

Al sinds zondagochtend is de brandweer druk met meldingen over stormschade. Naast meldingen over omgewaaide bomen en afgebroken takken, sloeg op de Duinweg in Almere Poort een deel van de gevel van een in aanbouw zijnde flat los. De brandweer heeft het losgeslagen deel veilig gezekerd waarna de weg weer werd vrijgegeven. In Almere Pampus knikte een boom om en kwam op een rijdende auto terecht. [caption id="attachment_15513" align="alignnone" width="960"]Losgeslagen geveldeel in Almere Poort (foto door politie Almere Poort) Losgeslagen geveldeel in Almere Poort (foto door politie Almere Poort)[/caption]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties